Przedszkolne podwórze nabiera uroku

Dnia 18 grudnia 2015r. zakończono prace związane z rewitalizacją terenu przy Przedszkolu Nr 1 w Opalenicy.

W ramach zadania odtworzone zostały tereny zielone przy Przedszkolu. Wytyczono i utwardzono szlaki komunikacyjne gwarantując dojście do budynku i placu zabaw ścieżkami z kostki betonowej. Front budynku został wzbogacony o przestronny taras. Z myślą o osobach o ograniczonej sprawności ruchowej wykonano specjalny podjazd umożliwiający nieskrępowane dotarcie do głównego wejścia obiektu.

Całkowity koszt inwestycji wyniósł około 71 000,00 zł. Wykonawcą zadania był Zakład Budownictwa Ogólnego inż. Stefan Henschke z siedzibą w Opalenicy.

Źródło: Opalenica.pl

You may also like...

Loading Facebook Comments ...

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.


sześć − = 2

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>